SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertHør Tom Roger Aadlands nye låt «Flamma i ditt blod»

Hør Tom Roger Aadlands nye låt «Flamma i ditt blod»

Tom Roger Aadland slapp fredag 7. februar ny singel sammen med Tove Bøygard fra Ål i Hallingdal. «Flamma i ditt blod» hører du i innslaget over.

Aadland spilte nesten 50 konserter på et par måneder i fjor høst. Nå blir det konserter sammen med Bøygard, før han slipper nytt album i januar 2021. Så venter en travel konsertturne fra mars av.

 

Lurer i kulissene i «Hver gang vi møtes»

Har du sett TV2-programmet «Hver gang vi møtes» i vinter, har du antakelig hørt Tom Roger Aadland bli nevnt flere ganger. Han har samarbeidet med Hellbillies i sju år, og da vokalist Aslag Haugen ble hyllet, var det med to av låtene Aadland har skrevet tekstene til; «20 år på vegen» og «Søvnlaus.»

Samtidig var det Aadland som oversatte Donkeyboys superhit «Ambitons» til norsk for Hellbillies-vokalisten, da det var Linnea Dale som skulle hylles.

– Det er selvfølgelig stas å være en del av programmet. To tekster inne når Hellbillies’ lange karriere skal hylles, det er veldig kjekt, sier Aadland.

Hør mer om både egen musikk, og samarbeidet med både Hellbillies og Tove Bøygard, i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no