SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertHelge Toft ble rørt og satt ut

Helge Toft ble rørt og satt ut

Helge Toft har den mest spilte låten på Radio102 i 2018. – Det er utrolig og fantastisk, utbrøt Helge Toft da Egil Houeland fortalte han at «Verden e stille» er nr.1 på Topp102. – Det er en sang som betyr mye for meg, og jeg kan ikke huske å ha fått så mange tilbakemeldinger på en låt som på på denne. Nå ble jeg rørt og satt ut, sier Toft. «Verden e stille» lå tre uker på nr.1 på Topp40 i november og er tilsammen spilt 258 ganger på Radio102 i 2018. Helge Toft er med dette inne på en eksklusiv liste med lokale artister som har vært på topp på Radio102 i et kalenderår. Heaven var nr.1 i 1988 med «Take me back». Da var 102-listene basert på lokalt salg av singler. I 2010 toppet Ford Rekord Topp102 med «Kyss meg». Vi tar også med at Odd Martin Skålnes er kreditert som co-låtskriver og produsent av «Conqueror» som Aurora toppet årslista med i 2016. Til slutt i innslaget hører du «Verden e stille»

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no