SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertGodt å komme hjem til Haugesund

Godt å komme hjem til Haugesund

I 2008 flyttet den lærerutdannede Thor Christer Bakke Nagell til København der kona Karoline som også er fra Haugesund, tok arkitektutdannelse. I ti år haugesunderen på Kirkebjerg skole som med over 2000 elever et hovedstadens største. – Etter noen år fikk jeg sterk hjemlengsel, og jeg savnet særlig naturen, fjell og sjø, så i 2018 flyttet vi til Haugesund. Det ble en overgang for barna som er født i København, så de måtte faktist lære å gå i bakker, sier Bakke Nagell. Nå bor familien på Elvegård, og Bakke Nagell er lærer på Gard skole. – Nå stortrives vi og har også fått oss hytte på Gullingen der vi skal tilbringe påsken.

I København ledet han folkrockbandet White Ocean der han var vokalist og låtskriver.  Bandet gav ut tre album og spilte mye live. – Da vi flyttet hjem kom også idèen som å skrive et album med tekster på dialekt. «Syner» har blitt til i løpet av de siste årene, og det er et album der tekstene står sentralt. Jeg har spilt inn vokal og gitar i mitt studio og så har Kristoffer Nicolaysen og Kornelia Melsæter lagt på andre instrumenter og kor, sier Bakke Nagell som satser på å spille live i hjembyen om ikke så lenge.

Du hører låtene «Aldri slutta å tro» og «Sang te deg» i innslaget.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no