SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertGeorge Michael-tribute i oktober

George Michael-tribute i oktober

Gaute Ormåsen, Marlen Tjøsvoll, korister og dansere, orkester med tolv musikere og koret Kor e mor skal fylle Festiviteten i Haugesund med George Michael sine låter i oktober.

Produsent Bjørn Halstensen og sanger Gaute Ormåsen har hatt flere runder med prosjektet på Østlandet i fjor. Nå ønsker de å reise mer med konserten. -Det blir kun denne til høsten. Til våren har vi planer om å reise mer rundt med det. Vi har fått veldig mye positive tilbakemeldinger og det er solgt bra med billetter allerede i Haugesund, sier Halstensen.

For anledningen har de hentet inn lokale krefter til å være med på konserten.  -Marlen Tjøsvoll skal få være med, det synes vi er helt fantastisk. Hun synger helt nydelig. Og vi har med et kor, de falt jeg helt pladask for, Kor e mor, forteller han.

Gaute Ormåsen forteller at han har oppdaget mer og mer av katalogen til George Michael etter at de startet med konsertene. -Det er veldig mye låter som gir positiv energi. Folk har begynt å danse swing og alt mulig rart foran scenen. Det er selvfølgelig obligatorisk å si det når du prater om et show, men jeg mener det. Det har virkelig vært helt fantastisk stemning i publikum, sier han.

Hør intervjuet med Halstensen og Ormåsen over. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no