SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertFordRekord utsolgt i Maritim Hall

FordRekord utsolgt i Maritim Hall

Da Ole-Jørn Borum våknet fredag, hadde billettsalget til konserten med FordRekord lørdag nådd 1200. Dermed er kapasiteten nådd og konserten utsolgt. – Sildajazz gikk så tungt ut og markedsførte oss at det overrasker meg ikke at det blir fullt hus, sier Ole-Jørn Borum som sammen med Leif Åge Vestbø spilte på festivalen allerede i 2003, da med Multipass. Siden har ForRekord i årenes løp fylt opp flere utesteder på kaien under festivalen. – Det som er spesielt nå er at vi har et budsjett til å lage en skikkelig stor produksjon rundt musikken vår. Produsenten lover både røyk, lys og fyrverkeri, og i tillegg har vi en stor og anvendelig skjerm, sier Borum.

Sammen med Borum og Vestbø var også Åsmund Glette med i studio. Han spiller trommer både i FordRekord og Helge Tofts Orkester. Til daglig er han ortoped på Revmatismesykehuset i Haugesund. Dette er hans første radiointervju.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no