SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertFolketallet tredobles når det er festival

Folketallet tredobles når det er festival

Festivalsjef for Tysnesfest, Øystein Vaage, forventer at rundt 10 tusen tilreisende og fastboende besøker festivalen, noe som tilsier rundt en tredobling av folketallet i kommunen.  – Det nærmer seg fullt både i båthavna i Vaage og kampingen i Uggdal, men Tysnes er jo en hyttekommune, og da står det biler parkert der du ikke skulle tro det bodde folk, sier Vaage som håper å selge rundt 18-19 tusen festivalpass og dagpass til festivalen som går fra 6. til 10. juli. Budsjettet for Tysnesfest er mellom 24- og 25 millioner kroner. I 2020 ble festivalen avlyst mens de i fjor arrangerte en miniutgave kalt «Tysnesfestish».

Gjerstad Arena er området ved ungdomsskolen som brukes til de store konsertene på kveldstid torsdag, fredag og lørdag. Siden forrige festival er området oppgradert slik at det er mindre grus og asfalt og mer gress og natur.  Vi kunne sluppet inn mer folk, men stopper på ca 6500 billetter hver kveld slik at folk kan bevege seg fritt. Salget av pass går bra, og vil ligger nå mellom 40 – og 50 prosent foran alle tidligere år, sier festivalsjefen. Blant de mange artistene på årets Tysnesfest er Chris Holsten, irske Ronan Keating og Tix.

Foto: privat

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no