SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertFøler oss som fugler i bur

Føler oss som fugler i bur

Øyvind Staveland synes det er både spennende og behagelig å bli fortalt hva han og resten av Vamp skal gjøre på scenen i teaterstykket «Våken drøm» basert på 25 av Vamp sine sanger. Fullt så kjekt er det ikke at «kohorten» har vært koronafast i Stavanger siden premièren på Rogaland Teater 10. mars. – På grunn av smittetrykket på Haugalandet får vi ikke reise hjem fordi vi ikke kan risikere å ta med smitte tilbake igjen. Vi føler oss litt som fugler i bur og lurer på om vi får slippe ut og spille om kvelden, sier Staveland.

På grunn av de nasjonale tiltakene om to meters avstand, er antallet tillatte mennesker i salen kortet ned fra hundre til tyve. Det resulterte i at forestillingene 25. – og 26. mars ble avlyst. Nå er det spillepause til 13. april. Haugesund Teater har premiere på «Våken Drøm» i Festiviteten 28. mai.

I dag slipper Vamp ny låt, «Løvblad i vinden», og Tom Roger Aadland bidrar for første gang med tekst  til en Vamp-låt.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no