SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertFay Wildhagen på sitt mest personlige

Fay Wildhagen på sitt mest personlige

Fay Wildhagen endte opp med å bruke sju år på sitt tredje album, «Let’s keep it in the family». – Jeg ser på lytteren som en del av storfamilien, og da blir det ikke å skummelt å åpne seg, sier Wildhagen som har med seg et variert band med til Festiviteten i kveld. – Vi er sju stykker på scenen, og jeg har bevisst valgt folk med ulik bakgrunn, pop, rock, jazz og folkemusikk, så her er det ulike skoler som møtes. De sier det er det gøyeste bandet de har spilt i, og det gjør meg så glad, sier hun.

Radio102 sitt studio i Mediehuset ligger mellom huset i Baglersvingen der Anne Grete Preus bodde og Lillesund skole der hun gikk i første klasse før familien flyttet østover. Fay Wildhagen og Anne Grete Preus var nære venner, og før jul produserte hun albumet «Møtested – en hyllest til Anne Grete Preus». – Hun snakket en god del om fine barndomsår i Haugesund, sier Wildhagen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no