SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertEn helt spesiell Musikkfest

En helt spesiell Musikkfest

Bjørg Helen Handeland på Gamle Slaktehuset har jobbet på en rekke store festivaler rundt om i landet, men årets Musikkfest lørdag er helt spesiell. – Etter at Musikkfest ble avlyst i fjor, bestemte kommunen og bydelshusene at i år skal vi får det til. Det blir tre scener, gården på Slaktehuset og Bybadet der publikum kan bevege seg og inne på Høvleriet med et sittende publikum, sier Handeland som aldri har hatt en så utfordrende jobb med logistikken. – En ting er en meter avstand mellom publikum, men vi må også sørge for at band og artister ikke skal komme for tett på hverandre og bak scenen. Vi har brukt mange XL-ark for å få det til å gå opp, sier hun.

På scenen står alt fra talenter som 15-årige Mari Liknes fra Åkra, folk fra det unge hiphopmiljøet i Haugesund til det etablert rockebandet Longfield & Super Skeleton som avslutter kvelden på Høvleriet. Lystgass skal spille både dag og kveld på Gamle Slaktehuset. – Nå har vi laget og gitt ut musikk, men ikke fått spilt for publikum på lenge, så dette gleder vi oss enormt til, sier gitarist Brian Lie. I innslag et hører du «Rudboy» med MabbiJ og «Corona med Lime» med Lystgass.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no