SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsert– En boost for hele Haugalandet

– En boost for hele Haugalandet

Lokale talenter som holder til på Gamle Slaktehuset er plukket ut til å åpne Bykalas på Rådhusplassen 21. – og 22. juni. –  Det er kult at en festival som Bykalas ser nytten av å slippe til unge talenter. Det er en vanvittig boost, ikke bare for de som får sjansen til å spille på festivalen, men absolutt alle andre unge lokale artister ser dette og tenker at kanskje vi kan være med neste år, sier Helge Toft.

Festivalsjef Pia Leinslie har bakgrunn fra artistbooking i London og Oslo, og hun sier at talentene som kommer fra Slaktehuset holder høyt nivå.

Brage Løvfald går under navnet Bagg 4260 og er med i hiphop kollektivet som skal stå på scenen fredagen og dermed åpne hele festivalen. – Denne gangen er det festival og ikke bare en enkelt konsert, så jeg håper å møte nye folk og spille bra musikk, sier 18-åringen fra Torvastad.

I innslaget hører du «Fantasien» med Bagg 4260 feat. Joeytrippin og «Valentine» med Simen P.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no