SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturElin Furubotn er ute med jubileumsalbum

Elin Furubotn er ute med jubileumsalbum

Elin Furubotn har høstet gode kritikker for sitt album «Blikk», som er et jubileumsalbum. -Jeg feirer 20 år som artist, og 10 år hvor jeg har levd av musikken, sier Furubotn. Albumet inneholder seks nye låter, og seks tidligere utgivelser. En av de nye låtene er «alt å vinne» som ble mye spilt på Radio 102 i sommer.

I innslaget kan du høre om forskjellen på å spille konserter i Norge og i Tyskland. Hun har nemlig blitt utgitt også i Tyskland.
-For meg har det mer verdi å synge i Norge, for da forstår folk hva jeg synger om der og da. Det er noe humor, og jeg ønsker at publikum skal oppfatte det der og, forteller Elin.

Lørdag 7. mars spiller hun og Torbjørn Økland på PittersKafé, og søndag 8. kan du oppleve henne på Galleri Borghild på Stord. I tillegg besøker hun både Sveio, Skudeneshavn, og Etne i løpet av våren.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no