SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKultur-Det er bedre i Tysvær enn i Oslo!

-Det er bedre i Tysvær enn i Oslo!

Høsten 2019 flyttet Joe Eriksen og Jarle Hundsnes fra Tysvær til Oslo for å satse på musikken. De har signert med plateselskapet MTG Music, og brukt perioden med nedstengning på både øving og skriving av nye låter. Fredag 25. juni slipper de låten «Come over».

Kim Larsen-cover

For noen år siden turnerte bandet i Danmark. -Det er en fantastisk musikkultur der, og det gikk mye i Kim Larson på anlegget da vi kjørte rundt der, forteller guttene. En stor personlig favoritt er låten This is my life». Du hører coveren som er spilt inn fra stua/studio i innslaget over. Og kan se det her.

Båtkonsert i Skjoldastrømmen

I god korona-stil kjører også Muddy Young en tilpasset konsert. De spiller på bryggen i Skjoldastrømmen, og publikum kan følge konserten i sin kohort fra båt. Dette skjer lørdag 17. juli.

Slipper ny låt

Fredag 25. juni slippes låten «Come over». Guttene beskriver selv låten som en organisk rockelåt, som ble laget ganske rakst. I etterkant har de fått hjelp fra Jonas Rødemo til å produsere låten. -Vi er kjempefornøyd med låten, og den er midt i blinken for vår sjanger! Låten hører du 13.50 i innslaget.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn gir deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte, og sniker seg inn som supervikar der det trengs.

thorbjorn_nja@hotmail.com