SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturDaniel har remixet Silje Nergaard

Daniel har remixet Silje Nergaard

Under artistnavnet Collecta gir Daniel Risanger (25) fra Haugesund ut musikk. I dag kom en remix av en over 30 år gammel Silje Nergaard låt ut. Låten er tittelsporet fra debutalbumet «Tell me where you’re going». Låten toppet Radio 102s topp 40 liste våren 1990.

Det hele startet som en vennetjeneste. Nergaard var kunde i HBO der de hadde noen oppdrag for henne. Da coronaen com stoppet alt opp. -Vi hadde noen jobber liggende og i stede for å ta betalt for disse jobbene kunne kun komme å spille for oss, men koronaen viste seg å vare lengre enn vi trodde, forteller Daniel. Dermed kom faren på ideen, at sønnen kunne «remixe» en låt. Låten ble «Tell me where you’re going», en favoritt av faren, men Daniel selv hadde ikke hørt låten før.

Daniel var inne på tanken om at Silje skulle spille inn vokalen på ny, men hun mente at den unge 90-talls-stemmen var selve sjelen i låten. Hør den selv i innslaget.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no