SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertChristiania Mannskor til Haugesund og Karmøy for første gang

Christiania Mannskor til Haugesund og Karmøy for første gang

Skudeneshavn og Haugesund får besøk av mannskoret til helgen. Der er Jon Bjørnar Sandve tenor, nevøen til Kjell Magnus Sandve. Begge er med på konserten.

-Det var utrolig tilfeldig at det passet akkurat. Vi har sunget litt sammen før, men det å få ham med på dette synes jeg er strålende. Han gleder seg også. Jeg tror det også kan gi publikum en komplett musikalsk opplevelse, sier Jon Bjørnar Sandve, som er født og oppvokst på Avaldsnes på Karmøy.

Han har bodd i Oslo i rundt 15 år, og har vært en del av Operakoret i Den norske Opera i ni år.

-Hadde det ikke vært for onkel hadde jeg nok aldri begynt å synge. Han var alltid en flink inspirator, og jeg har nok forhåpentligvis fått arvet gener eller noe sånt, som har gjort at jeg kan synge og leve av det. Det setter jeg pris på. Det har absolutt vært mye jobbing også, sier han.

Tenoren planlegger å flytte tilbake til Haugalandet i løpet av 2019 og har kjøpt seg et gårdsbruk. Der planlegger han å bruke låven blant annet til selskapsaktiviteter.

Lørdag kommer Christiania Mannskor til Skammanes i Skudeneshavn, søndag har de konsert i Kulturkirken Skåre i Haugesund.

Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no