SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertBruker stipendet på innspilling

Bruker stipendet på innspilling

Aslak Rossehaug har fått Sondre Dales minnefondstipend. Det ble klart under onsdagens Uhøvla Julagarp på Høvleriet.

-Før, hvis det har vært en artist som har vunnet, har de satt opp artisten rett etter prisutdelingen. Jeg så jo at vi var satt opp da, men det gikk meg hus forbi. Jeg tenkte at det ikke kunne være oss, sier Rossehaug.

«Årets minnefondstipend går til en ung viserocker – en av de flotteste karakterene med utspring fra ungdomsmiljøet på Torvastad. Han har vært en foregangsfigur for alle ungdommer med hele sine væremåte. Ujålete, uredd og ærlig. En fyr som våger å gå egne veier (…)» heter det i juryens begrunnelse.

Rossehaug har fått mange gode tilbakemeldinger på tolkningen hans av Jesus i Jesus Christ Superstar, som Haugesund Teater satte opp i høst.

-Det har vært helt vanvittig. Folk har vært veldig rause med komplementene sine, sier han.

Tiden fremover vil han bruke på å spille inn album med «Rossman». Albumplanene hører du mer om i intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no