SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertBoknadøgn med marknad og konserter på lørdag

Boknadøgn med marknad og konserter på lørdag

Det blir aktiviteter, mat, utstillere og musikk i Bokn på lørdag. Marknad på dagtid og konserter på kvelden. «Boknadøgnet» starter når veteranskipet «Sandnes» legger til kai.

«Sandnes» seiler inn til Føresvik kai klokken ti på lørdag. Det blir musikk og matservering ombord, utstillere og politikere på kaien, og arrangementer for barn og unge utover dagen. På kvelden blir det konsert med Ausekarane og Pakkers, og Thomas Ryste skal ha show med karakteren Kjell «Kjellen» Bigset.

 

Publikum fra Haugalandet og Rennesøy

Siden Bokn Arena åpnet i 2016 har de hatt mange artister og band på besøk. Dansegalla, konserter med Vassendgutane, Rotlaus, Vestlandsfanden og komiker Rune Bjerga er noe av det publikum har funnet veien til.

-Det er mye folk fra Tysvær, Haugesund, Karmøy og rundt her på Haugalandet og Rennesøy som kommer. Vi har et godt nedslagsfelt, sier Lars Sigmund Alvestad, og legger til at nedslagsfeltet også er noe de besøkende artistene legger merke til.

 

Frivillige krefter står bak bak

Det er mange frivillige som er i aksjon når noe skal arrangeres i Bokn Arena. Frivillige personer, lag og organisasjoner er i sving. Formålet med Boknarena event er at alle pengene de tjener skal gå til ting som aktiviteter og utstyr i Bokn Arena.

-Det er et ganske stort apparat som er i gang, og frivillighetsånden er ekstremt stor. Jeg tror også at hvis vi skal overleve som kommune eller samfunn, må folk stille opp. Du får jo aldri noe servert på et fat, så Bokn blir ikke mer enn det vi gjør det til, sier Alvestad.

Han melder om gode tilbakemeldinger fra artistene som har vært på besøk, og jevnlige henvendelser fra band og artister som ønsker å komme tilbake.

 

DDE i oktober

DDE har stått på ønskelisten  til arrangørene lenge. Nå har de fått tilslag på gjengen fra Namsos, og 19. oktober blir det konsert med DDE og det lokale bandet Kvednabekkjers i Bokn Arena.

Billettsalget så langt tyder på god interesse. Alvestad gir også gjengen i Kvednabekkjers gode skussmål for konserten de hadde på Bokn tidligere i år.

 

Internasjonale drømmer

Arrangørene har en drøm de håper å realisere neste år.

-Da skal vi til utlandet og hente et stort band. Det skal vi få til, slår Alvestad fast.

 

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no