SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBlir det tatovering på Astrid S i Haugesund?

Blir det tatovering på Astrid S i Haugesund?

Astrid S har siden hun endte på femteplass i Idol 2013 vært en fast leverandør av solide hits. I fjor så vi henne også som Askepott i nyinnspillingen av «3 nøtter til Askepott». På lørdag spiller hun konsert i Maritim Hall.

I helgen som gikk ble det arrangert en støttemarkering for å vise solidaritet med kvinner i Iran, i regi av Amnesty Internasjonal og artisten Amanda Delara. –Utrolig fint å kunne stille opp på noe som betyr mer enn å stå å synge popmusikk. 

 

100 millioner streams på «It’s Ok If You Forget me»

Denne uken passerte 2020-låten «It’s Ok iI You Forget me». Dette markerte Astrid S med å legge ut denne videoen på TikTok.

@astridsofficialhappy 100 mill streams to my favorite song of mine!!! 💕♬ It’s Ok If You Forget Me – Astrid S

Man skal prøve å sette ord på noe man føler, og akkurat med den låten klarte jeg å sette ord 100% på det jeg følte. Jeg liker veldig godt at dette er en hyllest til noe som har vært fint, samtidig som den lukker døren. Derfor er jeg veldig glad i den låten.

 

I innslaget hører du om hvor viktig kontakten med fansen i sosiale medier er og om hva hun føler om å høre musikken sin i butikker.

 

Tatovering i Haugesund?

I oktober skal det holdes 15 konserter. Astrid og gjengen reiser med turnébuss, noe som gjør at de får tid til opplevelser på stendene de besøker. –Vi pleier å booke inn squash, klatring, gå tur osv.

Det kan være at jeg dukker opp med en tatovering på scenen. Jeg og lydmannen min har pratet om å ta en venne-tatovering. Lydmannen foreslo en møll. Vi får se om det er en møll på armen min på lørdag kveld!

 

Foto: Atle Richter Schie

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no