SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertBjørn håper på 100 for Bjørns skyld

Bjørn håper på 100 for Bjørns skyld

Bjørn Dybdahl var høyt oppe fredag da regjeringen økte antallet publikummere i lokaler uten fastmonterte seter til hundre. – Vi har holdt på gå på veggene og har måttet utsette konserter med Skambankt og OnklP til april, så dette var gledelige nyheter, sier Dybdahl som mandag fikk nyheten om at Haugesund kommune på grunn av covid-utbruddet på Aibel ikke tillater de nasjonale standardene før tidligst 1. mars. – Den første konserten vi har er Bjørn Berge lørdag 6. mars, og vi håper selvsagt av vi kan ha hundre mennesker inne da, men jeg støtter selvsagt opp om de lokale smitteverntiltakene slik at den engelske mutanten ikke skal spre seg her, sier Dybdahl. Til konsertene med Bjørn Berge, Bernhoft, Skambankt og OnklP er det solgt femti billetter, og Dybdahl er klar til å selge femti til hvis han får lov. – Det er viktig for en artist som Bjørn Berge å selge ut, det vil si hundre billetter, fordi han da kommer inn under den gjeldende tilskuddsordningen, sier Dybdahl.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no