SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertBernhoft & The Fashion Bruises klare for Høvleriet

Bernhoft & The Fashion Bruises klare for Høvleriet

Jarle Bernhoft og gjengen i The Fashion Bruises turnerer med albumet «Humanoid» om dagen. Turnéen startet i USA i september. I kveld er de i Haugesund.

Han håper på konsert-magi i kveld. -At de mister det litt. At de ikke nødvendigvis husker så godt akkurat hva som skjedde, men at det var magisk, sier Bernhoft, som hadde en svært god dag på jobben på scenen på Folken i Stavanger i går.

Bernhoft & The Fashion Bruises turnerer med «Humanoid»-albumet i USA, Norge og flere steder i Europa i månedene fremover.

Det er i år ti år siden debutsoloalbumet «Ceramik city chronicles» ble utgitt.

-Det har skjedd masse. Både på låtskriving, hvordan jeg synger og alt. Jeg har også 20 årsjubileum i år. Jeg ga ut den første skiven min med et rockeband for 20 år siden. Det er en enorm utvikling, det er helt drøyt, sier han.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no