SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertBent Stølås 60 år: – Det er nå karrieren begynner

Bent Stølås 60 år: – Det er nå karrieren begynner

Han er ikke nevneverdig opptatt av oppmerksomhet rundt seg selv, musiker Bent Stølås. Han vil helst at alle andre skal ha det bra.  I dag, 23. juni fyller han 60 år.

En god kamerat av ham har sendt en e-post til Radio 102 med en oppfordring om å gjøre litt stas på denne folkekjære, lokale entertaineren. Vi tok ham på ordet.

I innslaget over hører du «Synth å le»-kamerat Kurt Johansen hylle sin gode venn og kollega. Ikke minst får jubilanten selv mimre litt tilbake i sin 35-40 år lange karriere, som forøvrig er langt fra over enda.

– Ryktene sier at du fikk folk til å danse på bordene på MM Upstairs i Kopervik så sent som sist lørdag?

– Ja, og karrieren er langt fra over. Det er vel heller nå den begynner. Jeg satser på å få folk opp på bordene i mange år enda.

Stølås kommer i tillegg med en et bursdagsønske og utfordring til sin sønn, Alexander Stølås, før torsdagens hjemmekamp mot Brann.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no