SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertBare Egil Band: – Mest sannsynlig konkurs i neste uke

Bare Egil Band: – Mest sannsynlig konkurs i neste uke

Bare Egil Band er på hell. Mest sannsynlig blir det kroken på døra etter konsertene i Haugesund på lørdag, og en jobb til. Det er Egil Hegerberg som sier dette selv, etter et langt resonnement om hvorfor han som følge av koronakrisen har tatt seg hyre på en båt som frakter en container over Oslofjorden. Vi tar det hele med en klype salt.

Men Bare Egil Band er klar for to konserter i bakgården på To Glass lørdag kveld, og kommer til å servere sine sedvanlige ablegøyer og musikalske morsomheter.

 

Bare Egil Band, Phil Collins og David Bowie på TV2?

Vi slår av en lengre prat med Hegerberg før konsertene i Haugesund til helga, og spør blant annet om hvem han kunne sett for seg å deltatt i TV2-programmet «Hver gang vi møtes» sammen med. Artisten er klar på at både Phil Collins og David Bowie må takke ja før han selv signerer kontrakten.

Akkurat Bowie kan bli vanskelig…?

– Ja, han har nok mye å gjøre, men det får nesten bare TV2 ta tak i.

Hegerberg vil forøvrig at både Collins og Bowie skal tolke Bare Egil Bands største hit «Arne» dersom de tre faktisk skulle møtes i HGVM.

 

Suksessfamilien Hegerberg

Egil Hegerberg forteller villig vekk til Radio 102 om hvor stolt han er av fotballdøtrene Ada og Andrine, men også av den ikke fullt så begavede Anne. Hun gjør det ifølge pappa sterkt på litt lavere nivå i Sarpsborg, der hun går under kallenavnet «Særping-Anne». Dessuten har han en fjerde datter, Agathe, som per dags dato med stolthet kan kalle seg for landets tredje beste bibliotekar. Pappa Egil legger ingen føringer for datterens karriere, men støtter henne i vrimmelen av forespørsler fra andre biblioteker.

– Både biblioteket i Haugesund og Karmøy har vært på banen, kan Egil Hegerberg røpe.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no