SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertAustrheim skolekorps lodder ut minikonsert

Austrheim skolekorps lodder ut minikonsert

Når korpset sitt årlige 17. mai-arrangement utgår på grunn av koronakrisen må de tenke i nye baner.  Derfor lodder de ut minikonserter i Bleikemyr-området. I tillegg kan folk støtte korpset via Spleis.

 

Arrangementet de vanligvis har på Austrheim skole er en stor inntektskilde for korpset. Nå har de så langt solgt over 500 lodd. I tillegg har det kommet inn 4.000 kroner på Spleis.

-Vi er veldig fornøyde over at lokalmiljøet rundt korpset ser at dette er noe de ønsker å støtte og kjøper lodd og støtter oss sånn som det er nå i år, sier leder Hanne Jørgensen. De trekker vinnerloddene 16. mai.

På 17. mai skal skolekorpset marsjere og spille i Austrheim skoles skolekrets. De har laget en rundløype der de håper å nå flest mulig. Der spiller de mellom klokken 10 og 12.

-Vi håper folk kommer ut på balkonger og terrasser og i hager når de hører at vi nærmer oss. De kan gjerne stå i grøftekanten, men vær flinke til å holde avstand både til hverandre og til korpset, slik at vi alle kan holde oss friske også etter 17. mai, sier Jørgensen.

De skal også, i tillegg til minikonsertene de lodder ut, ha en minikonsert hos Stemnhaug velforening, de skal spille for Udland bu- og behandlingsheim og på Stølen.

 

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no