SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsert– Artisten i dem gråter, mennesket syns det er kult!

– Artisten i dem gråter, mennesket syns det er kult!

Vaktene visste ikke hvem Mads Hansen var da han skulle inn backstage på VG-lista på Rådhusplassen i Oslo. Han klandrer dem ikke, selv om suksessen med «Sommerkroppen» ingen ende tar.

– Andre artister jeg treffer på min vei sier at; «Artisten i dem gråter, men mennesket syns det er utrolig kult og fascinerende», og det tror jeg dem på. Det er tross alt mange som kan dette mye bedre enn meg, og jobber knallhardt for å nå toppen. Så kommer jeg og tar det nærmest på hælen. Det er ikke mye rettferdighet i det, sier Hansen.

Han tror ikke at han er noe, og lover på tro og ære å aldri gi ut en eneste låt igjen. Nå har han rundt 25 sceneopptredener i sommer, fra VG-lista til Allsang på Grensen, og angrer kanskje litt på at han ga ut låten akkurat i VM-året 2018.

– Det gjør jeg faktisk. Jeg hadde tenkt å slenge meg på sofaen hver dag når jeg nå endelig skulle ha sommerferie. Jeg skulle se alt av VM-kamper, men slik ble det jo ikke.

Likevel tok han utfordringen da Radio 102 ba om oddstips for de fire 16-delsfinalene som spilles lørdag og søndag. Hør alt dette i innslaget over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no