SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertÅrets Vestlandssatsing ute med ny musikk

Årets Vestlandssatsing ute med ny musikk

Bandet car.pool slapp den nye singelen «Lasertag» i dag og er klare for digitale konserter i sommer.

 

Pressefoto: Tobias Hole Aasgaarden

 

De hadde mange spillejobber klare utover sommeren etter at de ble kåret til Vestlandssatsinga 2020 under 100 Dagar på Stord. Så kom koronaviruset. Nå forbereder bandet seg i stedet på live-streaming av konserter.

-Vi syntes det var ganske vondt egentlig, fordi det var en sommer vi hadde gledet oss ekstremt mye til. Jeg tror vi hadde i hvert fall 15 bekreftede spillejobber, sier vokalist Ida Sofie Laland fra Bryne.

De har fått bekreftelse på at fire av konsertene blir utsatt til neste år, blant annet spillejobben på Den festivalen i Vangen. Den første ut i rekken av live-streamede konserter er neste helg, 6. juni.

 

Planer om EP

Planen var å bruke pengene fra spillejobbene på plateinnspilling.

-Vi har likevel lyst til å få det til. Vi skal få til noe og vi har et par låter vi skal prøve å få sydd sammen, sier gitarist Eirik Lindtner fra Avaldsnes.

Bandet regner med at de vil lage EP i før de lager et album.

 

Slapp ny single i dag

Tittelen «Lasertag» var klar før de hadde lagd teksten til låten og vokalisten skulle skrive teksten uten å ha spilt lasertag selv. Etter å ha hørt andre folks tolkninger av teksten fikk låten en ny betydning.  Det kan du høre mer om i innslaget.

Låten ble sluppet digitalt i dag. Intervjuet med Laland, Lindtner og bassist Olav Hanem hører du over. Vi snakket med dem på telefon fra Kristiansand, der bandmedlemmene studerer ved Universitetet i Agder.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no