SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertÅrabrot «HIM» til Årabrot før Høvleriet

Årabrot «HIM» til Årabrot før Høvleriet

Kjetil Nernes og Karin Park er på turnè med hardtslående Årabrot. De har fått merke hvordan det er å turnère på norske vinterveier. Etter å ha spilt på Hulen i Bergen trengte de hjelp for å få bilen løs, og etter å ha satt fra seg utstyr på Høvleriet sto de stund fast i bakken opp til Strandgata. – Jeg kan ikke huske å ha opplevd så mye snø i Haugesund før, sier Nernes som bor med Park og parets to barn i Djura mitt i Sverige.

Før konserten i kveld er det en spesiell happening for Årabrot. – Vi spiller på åpningen av HIM sitt nye bygg. Årabrot har ikke spilt live på Årabrot før, så en kan kanskje si at ringen er sluttet, sier Nernes. På Høvleriet går Karin Park på solo kl. 20.00 før Årabrot tar av en halv timene senere.  – Jeg spiller for de som vil danse, og Årabrot for de som vil rocke, sier Park.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no