SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertRags & Feathers holder seg i Cohen-boblen

Rags & Feathers holder seg i Cohen-boblen

Trioen har solgt ut første opplag og bestilt nytt av hyllestalbumet til Leonard Cohens musikk, kalt “Sleepy golden storm”. De jobbet i over fire år med Cohen-musikken og vil gjerne turnere mer med den før de fokuserer på egne låter. 

Etter utgivelsen før sommeren har de vært på turné på Haugalandet og på Østlandet. Det blir flere konserter utover høsten, samt noen julekonserter.

Samtidig som de har eget materiale som de ønsker å spille inn på sikt, kommer de ikke til å legge Cohen-musikken på hyllen med det første.

-Jeg har mast ganske lenge på at nå må vi gå i gang med vårt album, men vi har jobbet i over fire år med Cohens låter så det blir nok litt spilling til med Cohen fremover, og jeg tror ikke vi vil legge det helt vekk. Men på sikt vil vi begynne å gå i studio igjen med våre egne låter. Vi har nok materiale til et ganske greit album nå, tror jeg, sier Oddbjørn Austevik.

-Det er veldig stas med vårt eget, men særlig jeg og Kjersti er fryktelig knyttet til dette Cohen-prosjektet. Vi har lyst til å være i Cohen-boblen lenge, sier Rønnaug Tingelstad lattermild.

De legger til at de gjerne vil ha et års tid til med turnering og oppdrag, og gjerne med spillejobber i utlandet.

 Torsdag har de konsert på Norheim kulturhus og søndag spiller de på Karmøyutstillingen.

Hør intervjuet med Oddbjørn Austevik og Kjersti og Rønnaug Tingelsvik over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no