SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsert75 år og klar for finale

75 år og klar for finale

«Så e det på’an igjen – med nye låter og nye historier får dei glade 60 – og 70-åra» er den lange tittelen. Etter kjempesuksess og 3200 solgte billetter på diverse scener på Haugalandet i fjor, setter Lasse Pedersen opp en ny forestilling med musikalsk og verbal nostalgi. Det blir tre forestillinger i Karmøy kino fredag og lørdag.  – Det er utrolig mye å ta av, så både sanger og historier er nye, sier Pedersen som mener at det nå er på tide å gi seg på scenen. – I oktober fyller jeg 75 år, og jeg tenker på at det er på tide å bruk mer tid på familien. Du skal heller ikke strekke strikken for langt, og folk trenger å få inn nye fjes, sier veteranen som har med en rekke lokale artister på scenen. Jan Einar Valhammer, Arne Kristiansen, Kurt M. Johansen, Marion Zahl og Anette Pedersen er vokalistene som blir backet av Just For You. Slogmåkane deltar også, og Simon & Gardsguten gjør en sjelden gjesteopptreden.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no