SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsert65 stk Wholy Martin i is

65 stk Wholy Martin i is

Helge Martin Framnes, Wholy Martin, er blant artistene som står på scenen i Oslo Spektrum 25. april for å hylle Leonard Cohen. Det er Christer Falck sin fortjeneste, han oppdaget Framnes da han var med på hyllest til David Bowie og fremførte «Lazarus».

-Jeg har jo hørt på Cohen gjennom alle år og vært utrolig glad i både tekster og melodier, sier Framnes, som er spent på hvordan det blir å stå på scenen i Spektrum med band og kor.

-Jeg har aldri sett for meg at det skulle skje. Det er masse folk og stor scene. Det er en scene som jeg har sittet i salen og sett opp på, og plutselig skal jeg stå på den med èn låt og sammen med masse folk som er kjente. Og der skal lille jeg stå. Men det er jo fantastisk da, det er jo helt nydelig ting å få være med på, og det kom brått, sier Framnes. 16. juni skal han hylle Cohen sammen med Munor i Tysværtunet.

Etter hyllestkonserten i Spektrum blir det premiere på musikkvideoen til «That hollow sound». Det blir billekunstner Bernhard Østebø sin debut som regissør, og de to har vært venner i en årrekke.

-Vi har liksom backet hverandre gjennom alle år, så fant vi ut at nå var det på tide. Han snakket om at han hadde lyst til å lage isskulpturer, så sa jeg at da har jeg rette låten å gjøre det på , sier Framnes, om innspillingen med 65 isskulpturer.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no