SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteratur«LyttLitt» skal gi ungdommen nye litterære opplevelser

«LyttLitt» skal gi ungdommen nye litterære opplevelser

Annen hver onsdag fremover vil Haugesund Folkebibliotek forsøke å nå ut til de unge med konseptet «LyttLitt». Det hele er basert på metoden Shared Reading. Der deltakerne vil bli presentert ulike tekster, og får muligheten til å diskutere innholdet undervegs og i etterkant.

I Haugesund vil dette ikke foregå på biblioteket, men på Fellesverket i Haraldsgata 79. Der serverer de mat i tidsrommet 15-16, og etter det har bibliotekar ved barne- og ungdomsavdelingen ved Haugesund Folkebibliotek Thea Kathrine Johannessen håp om å få med seg noen videre.

Tilbudet er beregnet for ungdommer mellom 13-18 år. Bibliotekene på Karmøy og i Vindafjord vil også holde slike litterære pusterom, men på andre dager.

Boktips

Johannesen ble utfordret til å gi oss noen boktips. Gode bøker som treffer både de små og store samtidig er for eksempel  «Apestjernen» av Frida Nilsson og «Hundemannen» er tegneserieroman av Dav Pilkey.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no