SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkViser frem sitt største prosjekt i morgen

Viser frem sitt største prosjekt i morgen

Edgar G. Bachel skulle lage en fotodokumentar og et kunstprosjekt av møtet mellom Martin Mentzoni, pornoskuespilleren Alicia Amira og kjæresten Roblake. Det ble et større prosjekt enn han hadde tenkt.

-Det har blitt det mest interessante prosjektet jeg har gjort, sånn sett. Det største i omfang, og samarbeidsmessig, når folk har kommet inn fordi de har hørt om og likt prosjektet. Ikke bare det, men velvilligheten. Hjelpen og servicen jeg har fått fra folk rundt i hele byen, som jeg er utrolig glad for. Det kan være en fordel å bo i en liten by av og til. At folk ser du holder på med noe og gidder å bruke tid på å hjelpe til, forteller Bachel.

Han trekker særlig fram Odin Staveland, Bernhard Østebø og Jørgen Langhelle som viktige hjelpere. Staveland har også komponert musikk til utstillingsprosjektet, som har fått tittelen «Bimbofication».

Kjæresteparet, som de besøkte i Worthing i England, vil nå helst stoppe prosjektet. Det kom frem da han sendte dem invitasjon til åpningen for to uker siden. Det til tross for at alle tre utstrålte en begeistring over å få utløp for et eksponeringsbehov gjennom møtet. Reaksjonene deres før, under og etter møtet, mener han er i tidsånden.

Bachel opplever at folk er nysgjerrige på prosjektet og at det er mye interesse rundt det.

-Veldig. Mye mer enn noe annet jeg har gjort, føler jeg, sier han.

Åpningen av utstillingsprosjektet er på lørdag med ordfører Arne-Christian Mohn klokken 14, og er en del av Filmfestivalen.

Hør mer om prosjektet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no