SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkOscar Jansen stiller ut maritime verk

Oscar Jansen stiller ut maritime verk

Det er åpning av kunstutstilling av Oscar Jansen i Galleri Hantho i ettermiddag. Jansen ble forespurt i anledning Forbundet Kystens landsstevne som foregår i Haugesund.

Han stiller med 44 bilder, både malerier og trykk, med maritimt tema på en del av verkene i anledning landsstevnet og noen Haugesund-motiver.

I tillegg stiller han med band på åpningen, der han har med seg broren Jan Martin Jansen og niesen Ingeborg Skarsgård.

Fredrik Bjørgen i Galleri Hantho melder om god respons på forhånd på verkene til utstillingen. De har vist noen smakebiter på sosiale medier og latt et knippe mennesker sett utstillingen på forhånd.

Jansen er fra Haugesund og er bosatt i Kristiansand. Han var Sildajazzkunstner i 2012.

-Jeg fikk eksponert meg mer her som jeg kommer fra. Det var kjekt å bli litt mer kjent her oppe. Siden Sildajazzen er såpass kjent som den er, banet det vei for meg, ja. Det vil jeg si, sier Jansen, som også har vært festivalkunstner for Siradagane.

Utstillingen blir hengende til 4. august, varaordfører May Britt Vihovde står for åpningen klokken 17.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no