SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkØnsker å tilby noe for enhver på Karmsundutstillingen

Ønsker å tilby noe for enhver på Karmsundutstillingen

Karmsundutstillingen åpner i morgen, fredag, for 12. året. Verk av cirka 50 kunstnere stilles ut i helgen på Karmsund videregående skole i regi av sportsklubben Vard.

Det blir verk innenfor ulike sjangere og teknikker, blant annet blir det glasskunst, litografier og keramikk.

-Vi har prøv å vinkle utstillingen litt mer inn mot street art og vi har både store nasjonale kunstnere og en god del lokale. vi prøver å holde en fin blanding på utstillingen, som gjør at de fleste besøkende kan finne seg noe de kan like og noe som passer for enhver lommebok. Det er viktig å tenke på at kunst ikke er noe som er forbeholdt noen få, men det er forbeholdt egentlig alle, sier Fredrik Bjørgen i Karmsundutstillingen.

I dag har de jobbet med å få på plass alle verkene på Karmsund videregående skole før åpningen fredag. Overskuddet til Karmsundutstillingen går til Vard.

-Det er noe Karmsundutstillingen gjerne har vinklet på, å si at vi har lyst til å være med på å gjøre en jobb og bidra til inntekter til klubben og som også skal gjøre at klubben har muligheter til å fortsatt satse på Vard-modellen, sier Tove Sternhoff.

Utstillingen åpner med vernissasje fredag 18:30, før det er kunstnerpanel kokken 19. Lørdag og søndag er utstillingen åpen 11-17.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no