SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkNora Amalie satser videre på kunsten

Nora Amalie satser videre på kunsten

Hun sluttet i jobben i Stand up Norge våren 2018 for å gi kunsten sitt fulle fokus i ett år. Nå kan Nora Amalie Nesheim bekrefte at hun fortsetter kunstsatsingen.

-Det er litt euforisk stemning over å kunne si det, fordi jeg hadde egentlig ikke turt å sett det for meg.  Det er helt fantastisk. Det er jo drømmen, sier Nesheim.

 

Satser på Instagram og nettgalleri

 

Hun hadde debututstilling i Haugesund i august i fjor. Senere startet hun Instagram- og nettgalleri. Hun forteller at galleriet er en stor del av grunnen til at hun kan fortsette å leve av kunsten, da Instagram og nettgalleriet har gjort at hun når ut til folk landet rundt.

I nettgalleriet selger hun også kunst for Kristine Hasseløy i tillegg til egen kunst. Hun er også i en prosess med å knytte til seg flere kunstnere.

 

Utstilling i Skudeneshavn, Haugesund og Oslo

 

Nå er hun aktuell med en separatutstilling, en utstilling som markerer ett år med Av.NoraNesheim.. Først i Skudeneshavn, og senere også i Haugesund og Oslo. Torsdag 4. juli er rett over 20 malerier på plass i Kaigata 13 i Skudeneshavn. Der blir den hengende én dag.

-Det er en samling av malerier fra 2018 og 2019 og en del som er lagd i juni, tre-fire malerier, forteller hun.

I Haugesund har hun utstilling under Sildajazzen. I høst skal hun ha vernissasje med åpningsfest og utstillingsfest i Oslo.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no