SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkMisforstått Rabinowitz-hedring til New York Fashion Week

Misforstått Rabinowitz-hedring til New York Fashion Week

Det har vært en travel helg for designer Siri Sveen Haaland fra Sveio bak designermerket Black Rat. Kolleksjonen hun snart tar med seg til New York Fashion Week har fått mange sterke reaksjoner, mye basert på misforståelser.

-Det var jeg ikke forberedt på fordi dette er jo veldig velment prosjekt. Jeg gjør jo kun dette for å hedre Rabinowitz som person, sier Haaland.

Alle de verste kritikerne har trukket tilbake utsagnene sine, og Haaland har fått beklagelser fra NRK og kulturministeren. -Så jeg føler meg veldig trygg på at jeg er mer forstått nå, sier Haaland. Torsdag pakker hun kolleksjonen og reiser til New York, visningen er på lørdag.

Bråket begynte etter en artikkel om kolleksjonen. I helgen la kulturminister Linda Hofstad Helleland ut en gratulasjon  på Twitter til Haaland. Hofstad Helleland fjernet gratulasjonen da mange reagerte. Dette bidro til flere reaksjoner.

Foto: Privat/Black Rat

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no