SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkHaugaland kunstverk håper å ha en konklusjon om Staalehuset før sommeren

Haugaland kunstverk håper å ha en konklusjon om Staalehuset før sommeren

Haugaland kunstverk (HKV) har 10-års jubiluem i år og er for tiden i utredningsprosess for å kartlegge om de kan bruke Staalehuset på Bakarøy i Haugesund som sitt nye hovedkvarter i fremtiden. Utredningsperioden er til sommeren, men de ønsker å konkludere tidligere enn det.

-Vi har en del møter nå både med huseier og kommunen, som skal være en samarbeidspartner i forhold til dette arbeidet. Det er helt vesentlig. Vi har en utredningsperiode som går frem til sommeren, men vi ser nå at vi må konkludere mye fortere. Med tanke på at vi er på bygget nå, må vi konkludere innen en del måneder tenker jeg, sier leder Alf Dale Vold i HKV.

HKV er for tiden på plass i tredje etasje i bygget, i tillegg til avdelingen i Handelsstandens hus i Strandgata i Haugesund og Galleri Rom For.

Vi ønsker å kunne ha alt samlet, å ha et helt bygg og samlokalisering og bedre bedre muligheter i forhold til publikum. Per dags dato er vi litt vekke fra publikum i 3. og 4. etasje i Strandgata og det er litt vanskelig med publikumkontakten da. Det er en ting vi er avhengige av, sier han.

Den første uken i desember inviterer de til workshop på Staalehuset med to italienske kunstnere, Sara Ghilarducci og Christian Welsch, som kommer på besøk for andre gang. De hadde workshop på Galleri Rom For i fjor. Da ble det utsolgt.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no