SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoViser «Holy Jail» på filmfestivalen hjemme i Haugesund

Viser «Holy Jail» på filmfestivalen hjemme i Haugesund

For et par uker siden fikk Maria Lavelle bekreftet at kortfilmen hennes skal vises på filmfestivalen. «Holy jail» vises tre dager i forkant av den danske filmen «»De ufrivillige» der handlingen også er lagt til et fengsel. Lavelle studerer film ved New York University, og i november var hun hjemme i Haugesund og gjorde innspillingen. – Vi fikk benytte fengselet på Hauge og kjøre altfor fort i Karmøytunnelen, så vi har fått god lokal hjelp til å lage filmen, sier Lavelle om filmen som er inspirert av da bestefaren fikk en fartsbot.

Den amerikanske skuespilleren Joel Rooks, kjent fra TV-serien «Law and Order», ble flydd over fra USA for å spille hovedrollen. Ellers har Lavelle benyttet lokale skuespillere i rollene. Du møter Rikke Westerlund Lie som fengselsvokter og Martin Mentzoni som innsatt.  – Det er spesielt å få vise filmen på festivalen her hjemme, og jeg håper at den blir tatt inn på flere festivaler i inn- og utland, sier Lavelle som skal se så mye film hun orker på festivalen før hun reiser tilbake til studiene i New York.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no