SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kino-Vi har rett og slett skjemst

-Vi har rett og slett skjemst

Karmøy Kinos største sal har vært stengt for oppussing en stund. Kinoen oppgraderes for 1,7 millioner kroner. 425 rundt 28 år gamle seter er skiftet ut, samt teppet.

Det har vært knyttet spenning til om de rakk å ha salen klar til onsdag og premieren på den nye Star Wars-filmen på onsdag. Kinosjef Aina Sævik Olsen kunne bekrefte i dag at salen blir klar. -Dette er helt fantastisk for oss, sier Sævik Olsen om ansiktsløftningen. De 425 setene som er skiftet ut har stått i salen i rundt 28 år.

Kinosjefen har flere grunner til å juble. Besøkstallene for i år overgikk fjorårets i oktober, og de har ikke hatt så gode tall siden 1989. Dersom karmøybuen tar utfordringen til kinosjefen om å besøke kinoen før året er omme, kan de kanskje få ny rekord. Nå ligger de på rundt 60.000 besøkende, tallet å slå er 63.000 i ’89.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no