SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoSøker skuespillere til kortfilm

Søker skuespillere til kortfilm

Tre elever på Vardafjell videregående skole ønsker å vise hva filmbyen Haugesund har å by på. Det vil de gjøre ved å lage en kortfilm som de har som mål om å sende til Amandusfestivalen. Nå trenger de skuespillere, særlig to menn til hovedrollene.

Til å fylle rollen som «Anders» trenger de en mann rundt 25 år.

-Han må være fra Haugalandet, representere dialekt og være tilgjengelig i nærområdet, være villig til å jobbe foran kamera og være kjekk å jobbe sammen med. Forhåpentligvis med litt skuespillerbakgrunn, men det er ikke et must., sier Johannes Vikse Pedersen. De trenger en mann i 30-40-årene til den andre hovedrollen.

Pedersen, Michael Herland Valen og Marius Skivik går alle tredje året på medier og kommunikasjon. Hør mer om kortfilmen, som de håper å spille inn i desember/januar, over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no