SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoLokal humorsnutt sett av 400 000 på Facebook

Lokal humorsnutt sett av 400 000 på Facebook

De trodde da lagde en kort humorsnutt for Visnes og omegn, Erlend Bjelland og Ole Erik Fylkesnes i Absurd Film. Fredag morgen nærmet antall visninger på Facebook seg 400 000. Over 1200 personer har delt filmen videre.

Gutta setter seg nå, med glimt i øyet, et hårete mål om å passere millionen innen neste helg.

– Vi holdt på å le oss i hjel selv da vi spilte inn filmen, men en vet aldri hva som slår an eller hva som kan gå viralt. Nå vet vi at folk i land som USA, Island, Russland og Færøyene har sett den, sier Bjelland og Fylkesnes.

Klikk her for å se humorsnutten «Avstand».

 

Lokal stjerne fra Visnes

Ole Erik Fylkesnes spiller selv en av hovedrollene i filmen. Den største stjernen er imidlertid hans sambygding på Visnes, Egil Vihovde.

– Han blir gjenkjent overalt, og får ikke gå i fred, sier Fylkesnes.

Nå er Absurd Film i gang med manuset til en ny humorkortfilm i det samme «universet», og har sikret seg Vihovdes signatur videre.

– Egil, du er med! sier Fylkesnes på direktesendt radio. Og da må det jo bli sånn.

 

Filmkappløpet 2020

Kortfilmen «Avstand» var Absurd Films bidrag i proffklassen i Filmkraft Rogaland og Appex årlige filmkappløp under Den Norske Filmfestivalen. Det fungerer slik at deltakerne får oppgaven fredag ettermiddag, og må levere den ferdige filmen innen 48 timer.

Vinneren i proffklassen i år, og den som fikk en sjekk på kr 20 000,- ble Daniel Nils Roberts. Joakim Østrem og Eline Djønne Lund vant talent-kategorien, og fikk en sjekk på kr 5000,-.

Begge filmene kan du se på Appex sine Facebooksider.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no