SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kino-Kinoen er fortsatt åpen!

-Kinoen er fortsatt åpen!

Da nyheten om at Edda kino skulle stenges som en den av oppgraderingen, var det mange som trodde at de stengte dørene med en gang. Kinosjef Marit Særte Færevåg forteller at det ikke er tilfellet. -Vi holder åpent helt frem til mandag 28. august, og etter det holder vi stengt i 50 dager. Når kinoen åpner igjen til høsten vil en blant annet se at Edda 1 har fått nye seter. Kapasiteten vil gå ned fra 527 til 335, og kinoen installerer premium seter. Marit forteller at Edda er opptatt av bærekraft i alt de gjør, og derfor gjenbruker de det de kan. Hun sier folk heller ikke skal bli overrasket om det dukker opp en Finn-annonse med de gamle setene for spesielt interesserte.

Frem til det kommer mange store filmer, blant annet Mission Impossible og en splitter ny Barbie film.

Gratis sommerkino

I tradisjonen tro blir det også fire uker med gratis sommerkino. I år er det Folk og røvere i Kardemomme By, Helt super, Pus med støvler og Dancing queen som visen i hver sin uke. Som tidligere pr kan publikum hente ut billetter på nett eller i kiosken. Kinosjefen ber folk som har hentet ut billetter om å levere de tilbake dersom de vet at de ikke kommer til å bruke de, på den måten får flest mulig benyttet seg av tilbudet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no