SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoGrainy films representert på kortfilmfestivalen i Grimstad

Grainy films representert på kortfilmfestivalen i Grimstad

Grainy films AS sin første kortfilm ble valgt ut til kortfilmfestivalens konkurranseprogram. 740 kortfilmer var påmeldt.

-Det gir oss en referanse, at det vi lager er på et nivå der en kan sammenlignes med andre ting som blir lagd i Norge, sier Iren Tislevoll, kreativ produsent på kortfilmen. Hun forteller at de hadde som mål under produksjonen å nå fristen til kortfilmfestivalen.

Filmproduksjonselskapet har base på Haugalandet. Kortfilmen «Hold rundt meg» er blant de utvalgte i kategorien «Norsk kort».

-Det var ikke forventet, for å være ærlig. Det var vårt første prosjekt. Vår første kortfilm i Grainy films. At første kortfilm blir valgt ut til konkurranseprogrammet er litt spennende, sier manusfortatter Mustafa Battal.

Det blir også satt opp visning av filmen under Filmfestivalen i høst. Hør intervju med Tislevoll og Battal over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no