SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoFra master og kontorjobb til skuespiller

Fra master og kontorjobb til skuespiller

Sarah-Stephanie Skjoldevik fra Haugesund har bodd i London i tre år. Der har hun tatt master på London School of Economics and Political science og tok så steget ut i arbeidslivet. Hun fikk jobb i et teknologiselskap i London og gjorde det godt i jobben. Men det tok en helt annen retning da hun begynte å kjenne på at det var noe annet hun heller ville gjøre. I dag er hun skuespiller og har skrevet et filmmanus som er i produksjon.

-Jeg var ikke lykkelig der. Jeg trivdes ikke. Det er en ting å være god på noe og en annen ting å like det man gjør. Hver dag satt jeg der og tenkte at dagene, ukene og livet gikk så fort. Så tenkte jeg «hvorfor går det så fort?». Jeg kjente på at jeg savnet det fra barndommen, det å være kreativ, å stå på en scene eller å opptre og å være en del av noe og skape noe kunstnerisk. Så jeg begynte litt etter litt i fjor å gå på auditioner, ta litt skuespillerkurs i London og komme litt inn i miljøet. Og i år har det tatt helt av egentlig, sier Skjoldevik. Tidligere har hun vært aktiv i blant annet Europeisk Ungdom og i bystyret i Haugesund for Høyre.

De er halvveis i filmingen til filmen «Lighter», som hun har en drøm om å vise på Filmfestivalen i Haugesund neste år. I tillegg har hun blant annet fått jobbe med et prosjekt der Peter Dinklage fra Game of Thrones er med, og fått være med på innspilling av den neste Star Wars-filmen der hun deltar i en dansescene.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no