SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoEkstraordinære ekstravisninger

Ekstraordinære ekstravisninger

Edda kino setter opp ekstravisninger på «Bridget Jones» og «Kongens nei» i helgen.

-Kongens nei viser vi hele ni ganger. Det er helt ekstraordinært, sier kinosjef Marit Sætre Færevåg. Kinoen prioriterer de to filmene i de største salene, selv om de ikke er blant ukens premierer. Begge er filmer som når ut til et bredt publikum.

«Bridget Jones»-filmen har gått i to uker, rundt 7.500 har fått med seg filmen totalt på kinoene lokalt. «Kongens nei» har en uke kortere fartstid. Nesten 5.000 har fått den med seg på kinoene lokalt.

-Det er sjelden vi har to så populære filmer på en gang. Vi har opplevd de siste ukene at vi rett og slett ikke har hatt god nok kapasitet og noen har måttet gå skuffet hjem fordi de ikke har fått plass i salen.  Så nå har vi bare trøkket på, sier kinosjefen. I helgen har de visninger av de populære filmene også på dagtid.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no