SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoDisse to har startet Grainy films AS i Haugesund

Disse to har startet Grainy films AS i Haugesund

Iren Tislevoll og Mustafa Battal har drevet med filmproduksjon sammen siden januar i fjor. Nå skal de lage kortfilm i Haugesund.

De startet umiddelbart etter opprettelsen av firmaet med utviklingen av manuset, og fikk full pott i søknad om støtte fra Filmkraft Rogaland og Norsk filminstitutt.

-Det er vi veldig fornøyd med. Det er veldig spennende og en kjempe fin sjanse for oss til å vise at vi kan klare å dra i land et prosjekt, sier Tislevoll. Filmen skal spilles inn i Haugesund i februar.

Nå har de mye klart foran innspillingen. De har med seg lokale krefter og har også hentet flere fra andre steder i landet.

-Det vi håper på, hvis vi klarer å få det ferdig i tide, vil filmen bli meldt på kortfilmfestivalen i Grimstad. Det er i hvert fall det som er målet. Vi håper også vi får til en visning under Filmfestivalen i Haugesund. Det tror jeg vi skal klare. Det er godt mulig vi setter opp en premiérevisning også, sier hun.

Grainy films holder til i lokalene til Haugaland Kunstverk De har også jobbet med musikkvideo til Klangenavn og har et prosjekt kalt «Quality time». Hør mer om det over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no