SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoDen ekte Ari Gold i Haugesund: – Kunne saksøkt HBO for millioner

Den ekte Ari Gold i Haugesund: – Kunne saksøkt HBO for millioner

Ari Gold er en filmskaper fra California. Han spilte i band med skuespiller Adrian Grenier, kjent som Vincent Chase fra TV-suksessen «Entourage.» Da han fikk rollen tok serieskaperne rett og slett og stjal navnet «Ari Gold» uten tillatelse. Skuespiller Jeremy Piven har udødeliggjort navnet i serien.

– Jeg har snakket med flere i etterkant som sier at jeg kunne ha saksøkt for millioner, men da var det for sent. Jeg gjorde det ikke med en gang fordi min venn Adrian spilte hovedrollen i serien. Uansett er det fortid nå, sier filmskaperen.

Han har blant annet opplevd å se en reklameplakat for «Entourage» på størrelse med en buss, med påskriften: «Ari Gold is a douchebag!» I tillegg har han måttet kontakte både Instagram og Twitter for å bevise at han faktisk heter Ari Gold. De hadde sperret navnet av hensyn til TV-serien.

Gold er i Haugesund for å gi sin nye film «The Song of Sway Lake» sin verdenspremiere. Der spiller Rory Culkin hovedrollen, broren til mer kjente Macaulay Culkin, som vi alle kjenner som «Kevin» i Alene Hjemme-filmene.

 

Slik omtales filmen på Filmfestivalens hjemmesider:

Rory Culkin skinner i en stemningsfull indie med nydelig soundtrack.

I kjølvannet av farens selvmord, kommer den unge platesamleren Ollie Sway tilbake til familiens hus ved sjøen sammen med sin høylydte venn Nikolai. Målet hans er å legge krav på en uvurderlig jazzinnspilling. Et uventet besøk av Ollies bestemor og et tilfeldig møte med en jente fra den andre siden av innsjøen avsporer dog jakten, og tvinger dem til å konfrontere historien til Sway-familien og en lidelse som har resonnert gjennom generasjoner.

Ari Golds andre langfilm er en sterk skildring av forvirringen som kan oppstå idet en blir voksen. Rory Culkin som Ollie er en personifisering av det trykkede raseriet og den overveldende tristheten som kan følge med ungdomstiden, mens Mary Beth Peil er enestående som den sterke og glamorøse Charlie Sway. Ari Gold var også i Haugesund med sin første film Adventures of Power.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no