SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalVil ha mer festivalstemning på bLEST

Vil ha mer festivalstemning på bLEST

Den litterære vinden blåser igjen over Tysvær den 20. – 24. oktober, og flere navn er klare til årets bLEST. Maja Lunde, Nina Lykke, Fedon Lindberg, Jørgen Jæger og Monica Csango er blant navnene som er klare.

Tidligere har festivalen vart i syv dager, i år blir det fem dager. -Det krever jo å holde på i syv dager, og så er det det at folk har gitt tilbakemeldinger om at når de først kommer til Tysvær så har de kanskje lyst til flere ting på en gang. At de kanskje kan bruke dagen. Vi ønsker å få mer festivalstemning enn vi har hatt før, det tror vi at vi kan oppnå på denne måten, sier kulturkonsulent Marit Ragnhild Lothe i Tysvær kommune.

Det blir blant annet musikk ved Gaute Sortland, og «Over dørstokken»-konseptet fra i fjor videreføres i år.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no