SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalTysnesfest booker artister for mange millioner

Tysnesfest booker artister for mange millioner

Festivalen Tysnesfest booker store artister for mange millioner kroner. Til sommerens festival, som går fra 12. til 16. juli, er band og artister som Waterboys, Alan Walker, Highasakite, Amy MacDonald, Astrid S, Vamp og Sivert Høyem klare. Og flere skal det bli, ifølge daglig leder Øystein Vaage.

– Vi må klype oss selv i armen av og til for å skjønne hvem vi klarer å dra til denne øya her. Vi prøver å treffe så bredt som mulig, og føler med denne line-upen at vi lykkes med det, sier Vaage.

I fjor ble det solgt like i underkant av 28 000 billetter. Tysnesfest startet i 2007 som «Prikkedagen», da med under 1000 besøkende. Veksten siden den gang har vært eventyrlig. Nå næmer de seg store nok, men har fremdeles potensiale til å bli enda litt større.

– Vi kommer nok ikke til å booke U2 noen gang. Arenaen vår tåler det, men infrastrukturen ellers på Tysnes tåler nok ikke så mange flere folk, sier Vaage.

En undersøkelse fra 2014 viste at rundt 50% av festivaldeltakerne kommer fra Bergenstraktene. Nå ser de at antallet fra Haugalandet og Stavangerområdet øker jevnt og trutt.

– Festivaldeltakerne bor i stor grad i båthavna, på festivalcampen og i hus og hytter rundt omkring, sier Vaage, som kan fortelle at skipet «MS Gann» i år stiller som festivalhotell med 70 doble lugarer.

Foruten konsertene byr Tysnesfest også på marked, boder, tivoli og «Ta Sjansen» blant annet.

 

Alle artistene som er booket til sommerens festival (så langt) ser du her:

The Waterboys, Alan Walker, Highasakite, Amy Macdonald, Turbonegro, Sivert Høyem, Astrid S, Janove, Staysman & Lazz + Katastrofe, DeLillos, Kim Larsen, Storm Weather Shanty Choir, Cezinando, Vamp, Lothepus, Vazelina Bilopphøggers, Sigvart Dagsland og Karoline Krüger, Sophie Elise, Vegard Harm og Joakim Kleven, Gunslingers, Ausekarane, Familieforetaket og De Musikalske Dvergene.

Foto: Tysnesfest.no

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no