SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalSusanne Sundfør og «Podtown» til Tysnesfest

Susanne Sundfør og «Podtown» til Tysnesfest

Susanne Sundfør, Miss Tati, BigBang og Kari Bremnes er blant artistene Tysnesfest så langt har sikret seg. Festivalen får også på plass «Podtown». Det kan løse den store utfordringen festivalen har hatt med overnattingsplasser.

Arkivfoto: Pressefoto Tysnesfest

Navnene som er sluppet til nå er, som tidligere år, bare en liten del av programmet.

-Bare inne på hovedarenaen har vi 18 artister, pluss alt rundt. Det blir bra trøkk i år også, sier daglig leder Øystein Vaage, som legger til at den største artisten til neste års festival sannsynligvis ikke er sluppet ennå. De håper å få på plass flere navn i januar. Tysnesfest 2018 arrangeres 11. til 15. juli.

For første gang kan festivalen til neste år tilby en ny, mobil overnattingsløsning, kalt «Podtown». Grunder Eirik Alve fra Austevoll står bak konseptet.

-Det kommer pluss/minus 300 senger til Tysnes. Jeg tror det blir veldig bra. Vi ser det på tilbakemeldinger i dag etter at vi slapp dette at det tar helt av, sier han. Hør mer om hva «Podtown» er over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no