SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalSlik blir Den festivalen i Vangen i 2021

Slik blir Den festivalen i Vangen i 2021

Arrangørene slapp store deler av programmet for neste års festival i dag. Timbuktu, Datarock, Pogo Pops og Vamp er blant de som er bekreftet.

-Vi er kjempestolte av linup’en. Dette er jo et program som favner rimelig bredt. Det taler til mange aldersgrupper. Jeg tror det blir en kjempegod fest, sier festivalsjef Steinar Liadal.

 

Ombooket til 2021

Årets festival ble avlyst på grunn av koronapandemien. Da var store deler av programmet klart. Arrangørene har jobbet med å flytte flest mulig av artistene til festivalen i 2021, som Timbuktu. Dumdum Boys kan ikke bli med neste år.

-Sånne store gutter som dem ser gjerne litt langt frem. Beklageligvis falt ikke den på plass. De var allerede opptatt vår helg i 2021, sier Liadal.

 

Vamp i jubileumsåret

Liadal forteller at de allerede hadde en headliner klar for 2021, som de booket ifjor.

-Vi jobbet med disse foran flere Vangen-festivaler uten å få det til. Endelig kommer Vamp og skal spille i Vangen. Det passer utrolig godt, fordi Vamp ble jo stiftet i 1991. Hvilket betyr at de jo har 30-årsbursdag i 2021. Vi vet at det blir bra, sier festivalsjefen.

Den festivalen i Vangen arrangeres 20. og 21. august i 2021. Samtidig som arrangørene slapp artister og band åpnet de også billettsalget i dag.

 

Hør hele programmet over. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no