SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalSkjebneuke for Sildajazzen

Skjebneuke for Sildajazzen

Denne uken kommer retningslinjene for arrangementer for under 500 personer. I tillegg skal det behandles politisk om festivalen beholder tilskudd fra kommunen dersom festivalen må avlyses.

Status for gjennomføring av festivalen er fortsatt ganske uavklart. De største konsertene er avlyst før de har rukket å bli lansert, men mange av konsertene under festivalen er konserter med under 500 publikummere. Det er varslet at retningslinjer for arrangementer under 500 personer blir lagt frem på torsdag.

-Vi hadde styremøte i går og har diskutert situasjonen. Vi har brukt de siste syv ukene på å planlegge for alle mulige scenarioer. Det vi i alle fall er sikre på er at vi har lyst til å strekke oss så langt vi kan for at det skal bli en eller annen form for festival eller aktivitet i år, så langt det er mulig innenfor smittevernreglene, sier festivalsjef Andreas Meland, og sier at de vurderer flere muligheter.

 

Får svar om tilskudd denne uken

Han legger ikke skjul på at situasjonen gjør at festivalen er sårbar økonomisk, selv om han tror de er rustet til å takle krisen. En eventuell avlysning av festivalen vil bety et inntektstap på mange millioner kroner. Selv om festivalen har penger på bok å ta av, er de veldig avhengige av tilskuddene fra Norsk kulturråd, fylkeskommunen og kommunen, sier han.

-Det er litt nervepirrende denne uken fordi vi venter på svar fra Haugesund kommune på om vi beholder tilskuddet hvis festivalen blir tvunget til en avlysning. Det skal behandles politisk denne uken. Vi har også en svekket økonomi på grunn av at når KUF, Kultur og festivalutvikling, ble lagt ned, gikk Sildajazz fra å ha mottatt ytelser fra kommunen til å få tilskudd. Da ble i praksis tilskuddet halvert, sier Meland, og legger til:

-Jeg tror vi er rustet til å takle denne krisen, det ser ut som vi skal takle det. Men det er sårbart, det er ingen tvil om det, sier Meland.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no